16:19
Тиждень початкових класів

В понеділок, 5 лютого тиждень розпочався урочистою лінійкою , яку підготували учні та класні керівники 1-4 класів. Діти читали поезії українською мовою , брали участь у вікторині , а завершили лінійку флешмобом «Парад вишиванок».

У вівторок , протягом всього дня діти розгадували кросворди та ребуси, пов’язані з вивченням української мови, а також взяли участь у конкурсі «Знавець рідної мови». Вчителі молодших класів також провели гру-змагання «Золоті зернята народної мудрості». Заходи були проведені з метою популяризації української мови серед молодших школярів, розвитку мовних та творчих здібностей.

У середу, 7 лютого дітям довелося неабияк попрацювати задля того, щоб вирішити непрості завдання. Цього дня у молодшій школі відбувся математичний квест «Царство математики» .

Без сумнівів, всі діти початкової школи надзвичайно талановиті, хтось гарно малює, хтось співає, грає на музичних інструментах. Щоб показати свої таланти ровесникам та вчителям, серед учнів 1 – 4 класів відбувся конкурс «Початкова школа має таланти». Діти співали пісні, декламували вірші, грали на акордеоні, танцювали український танок. Також 8 лютого пройшов конкурс дитячих малюнків та виставка дитячих виробів з природних матеріалів .

Учителі молодших класів показали нові педагогічні технології, продемонструвати найрізноманітніші форми роботи, які вони використовують у своїй педагогічній праці з метою розвитку в учнів творчих здібностей, кмітливості, удосконалення набутих знань.

Завершився тиждень початкових класів спортивними змаганнями та , звичайно, підведенням підсумків на лінійці. Директор школи Вертелецька Марина Михайлівна нагородила усіх переможців грамотами , побажала дітям та вчителям творчої наснаги та нових перемог.

ФОТО

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 320 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar