15:34
"Поклик Джунглів"

Людина є частиною живої природи, але за швидкісним техногенним розвитком ми інколи про це забуваємо: комп’ютери, роботи, гаджети… Здається, наші будні переповнені цифровою реальністю, а пікніки, духмяні пахощі трав, яскраві дні, проведені на природі, залишилися далеко позаду… Тим паче, що за вікном майже зима…

А ось учні КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова» не піддалися «наступу машин»! В рамках проєкту Healthy Schools тут сьогодні зібралися школярі, батьки та вчителі на «Поклик джунглів»!

Учні 2 б класу (кл.керівник - Н.В.Грищенко) опинилися в епіцентрі пригодницької історії!

Хижі та травоїдні звірі, банани і кістки - це якесь дивовижне божевілля, від якого в такому захваті і дорослі, і дітлахи! Кожен присутній відчув себе справжнім шукачем пригод, а учні одержали ще й грамоти та фрукти за якісно виконані завдання!

- Такі заходи надзвичайно зближують і ми вкотре переконуємося, що діти, батьки і вчителі Пришибської школи - це одна дружна родина, - з радістю відзначає директор школи Марина Михайлівна Вертелецька.

Годі й казати! Це був просто неймовірний захід, організований задля виховання здорових і радісних школярів! Поклик джунглів надовго залишиться в пам'яті як дітей, так і дорослих!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 259 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar