12:09
Незабутні новорочні свята

Учні 1-3 класів відправилася у казкову подорож з тролями. Діти співали пісні, долали перешкоди, грали у різноманітні ігри. 

Неабияк сподобався дітям сніговик, який також завітав до них на свято. Хоч за вікном і не було снігу, але діти разом із сніговиком пограли в сніжки. Не дивлячись на те, що вони були несправжні, проте гра викликала справжні емоції та багато сміху. У кінці подорожі діти зустрілися із дідом Морозом та Снігуронькую. 

Для учнів 4-8 класів аніматори завітали з розважальную програмою "На стилі", яка була не менш цікавою та веселою. Дітей розважав сучасний Санта Клаус зі своєю помічницею. Діти також грали у веселі ігри , танцювали разом із Сантою, змагалися у різноманітних конкурсах. 

Учні 9-11 разом з класними керівниками підготували розважальні сценки, пісні , танці, які показали на новорічному вечорі .

Період новорічних свят - це казкова та чарівна пора для школярів як молодшою, так і старшої школи.Адже у цей час кожна дитина ще більше починає вірити у новорічне диво, а ще може перевтілитися у казкову фею або супер-героя з надможливостями.

Колектив Комунального закладу "Пришибська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. М. А. Шаламова" із великим  задоволенням готує новорічні дива для учнів свого навчального закладу.

ФОТОЗВІТ

Категорія: Новини школи | Переглядів: 456 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar