08:18
Міжнародний День захисту дітей

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей ‒ прекрасне свято радості та надії. Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

Тож , 1 червня і наша школа радо зустріла дітлахів та гостей свята. Були присутні голова Пришибської селищної ради Величко Віталій Станіславович та голова наглядової ради акціонерного товариства «Михайлівський райагропостач», голова Благодійного фонду імені М.А.Шаламова Галина Вікторівна Шаламова.

Розпочали свято чудові ведучі Нечет Олексій та Попова Олена і запросили присутніх у чарівний, світлий і ні з чим незрівнянний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і безтурботного щастя, звідки усі ми родом.

Зі святом привітала дітлахів директор школи Вертелецька Марина Михайлівна і побажала їм гарного настрою та веселих канікул.

Усі мали можливість переглянути футбольний турнір між командами школярів на новому футбольному полі. Благодійна організація «Благодійний фонд імені М.А.Шаламова» на чолі з головою Фонду Галиною Вікторівною Шаламовою нагородили переможців та учасників конкурсу «Щаслива дитина- квітуча Україна» цінними подарунками.

Так хочеться вам показати , діти.

Чарівний світ у крапельці роси,

І ваше ніжне серденько відкрити

Для радості , любові і краси.

Свято у Пришибській школі залишило яскраві спогади як у школярів так і гостей.

Категорія: Новини школи | Переглядів: 323 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar