13:20
Королева осені

Осінь – це чарівна пора року. Вона може бути водночас сонячною й трішки похмурою, теплою й прхолодною, сухою й дощовою. Декому восени стає навіть сумно на душі,та це не стосується учнів нашої школи, які прийшли на свято золотої пори- "Осінній бал 2018". 
Вчора, 26 жовтня у комунальному закладі "Пришибська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені М.А.Шаламова" відбувся чарівний, теплий вечір , на якому традиційно, кожного року обирають Королеву осені. Учасницями конкурсу були представниці 8-11 класів. Дівчатка мали змогу продемонструвати свої таланти у конкурсі" Коронний номер ", представити себе , а також показати свій рівень справжніх господинь. Цей казковий вечір підготували учні 10 класу разом з класним керівником Поповим Миколою Анатолійовичем. Компетентне журі,а саме випускниці школи минулих років, довго вагались, обираючи Королеву осені, адже кожна із дівчат гідно виступала і розкрилася по-новому для глядачів. 
Та все ж, доторкнутися до душі кожного глядача, а також покорити серця журі, змогла Анна Широка, учениця 9-А класу. Вона і отримала звання "Королева осені 2018". Осінній вечір був наповнений радісними та теплими емоціями.

Дивитися фото...

Категорія: Новини школи | Переглядів: 330 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar