16:56
"Гарбуз-Fest"

25 жовтня, напередодні осінніх канікул, в КЗ « Пришибська ЗОШ І- ІІІ ступенів імені М. А. Шаламова» в рамках проекту «#HealthySchools» було проведено « Гарбуз-Fest».
Зранку учні та їхні батьки зносили з усіх куточків нашого села різноманітні вироби з гарбузів. Кипіла робота і в класах, де школярі разом з вчителями готувалися дивувати оточуючих своїм креативом.
Перед уроками школа привітала своїх вихованців тихим шелестом осіннього листя та зображеннями гарбузів на телеекранах та інтерактивних дошках кабінетів. Жоден з причетних не залишився байдужим до підготовки. Батьки, учні та вчителі весь тиждень ретельно готувалися до гарбуз-фесту. Дорослі та діти – всі з нетерпінням чекали початку заходу, якому передувала виставка поробок з гарбузів. Кожен клас представив глядачам свої вироби, котрі зачаровували своєю красою та креативністю.
Свято почалося з виступів учнів молодших класів, котрі разом зі своїми класними керівниками підготували драйвові руханки. Кожен, хто спостерігав за виступами школярів, прагнув поринути у вир музики й руху.
Але апогеєм святкування стала родзинка заходу – гарбузова каша, приготована з турботою та любов'ю кухарями закладу. Смакуючи корисний продукт, діти насолоджувалися ритмічною музикою та розмовами з однокласниками.
Наступними до святкування долучилися учні 5-11 класів. Школярі ще зранку ретельно підготувалися до заходу, одягнувшись відповідно до дрес-коду та прикрасивши себе різноманітними малюнками. Розпочалося все з запальної руханки, котра об'єднала вчителів та учнів в дружнє коло. Після активного руху діти з апетитом смакували гарбузову кашу, ділилися враженнями про захід та фотографувалися в фотозонах, створених дбайливими руками вчителів та працівників школи.
Захід пройшов на одному подиху і залишив безліч позитивних емоцій в серцях дітей. І якщо хтось не вірить в те, що зі звичайного гарбуза можна зробити таку красу, то завітайте до нас, і ми вас переконаємо в тому, що для нас та наших вихованців немає неможливого!

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 256 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar