15:54
День закоханих

14 лютого закохані всього світу відзначили День святого Валентина. День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей.Традиційно в цей день прийнято обмінюватися привітаннями, валентинками, подарунками та просто світлими і радісними емоціями. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

Ранок 14 лютого почався досить активно та гамірно у КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступені імені М.А.Шаламова» .Учні мали можливість потрапити у «Світ кохання».Чудові ведучі привітали всіх присутніх зі святом кохання та побажали ,щоб душа кожного завжди була зігріта любов’ю, теплом . А потім,з'явилася Фея любові і дружби Валентинка, господиня свята. А зустріч з Купідоном та Чортеням нікого не залишила байдужим.Працювала «Пошта кохання» - кожен мав змогу опустити валентинку чи листа-привітання до яскравої скриньки, а учні старших класів із задоволенням передавали їх адресатам. Під час перерв лунала музика. Веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла. Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання..

По закінченні останнього уроку в школі було досить людно. Ніхто не поспішав додому, бо всі репетирували концертні номери, готуючись до вечора.Адже попереду була святкова конкурсна програма.

А 15лютого змагалися три чарівні пари. Увазі незалежного жюрі та глядачів були представлені різноманітні конкурси. Пари представляли себе, демонстрували танцювальні номери, проявляли свою обізнаність у конкурсі «Статуя Кохання» та на завершення за допомогою конкурсу «Освідчення у коханні» показали своє вміння бути щирими.

Свято пройшло креативно , весело та душевно.

Категорія: Новини | Переглядів: 297 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar