16:23
День Соборності

У КЗ "Пришибська ЗОШ І-ІІІ ст. ім.М.А.Шаламова" день розпочався з урочистої лінійки, а потім пройшла неймовірна виховна година, котра не залишила байдужими ні учнів, ні почесних гостей: голову Михайлівської РДА Олексія Тимківа, голову районної ради Сергія Передерія, народного депутата Павла Мельника, обласного депутата Віктора Дудку, депутата Михайлівської районної ради та голову Наглядової ради АТ "Михайлівський райагропостач" Галину Шаламову та Пришибського селищного голову Віталія Величка.

Чарівні пісні та вірші, які учні з непідробним натхненням та патріотизмом читали й співали про самостійну соборну державу, вселяють віру в квітуче майбутнє України. А неперевершені красуні Західна Україна та Східна Україна міцно поєднали свої долоні в знак нероздільної цілісності території нашої держави.

Почесні гості звернулися до школярів з проханням пам'ятати про цю дату та бути наскрізь і щиро патріотами малої батьківщини, громади, Запорізької області та України в цілому, щоб всі свої можливості та потенціал спрямовувати на розбудову та процвітання соборної, незалежної, цілісної та єдиної України, якою пишатимемося ми та наші наступники!

Ну, а ведучі розповіли притчу про гілоньки, котрі так легко зламати поодинці і практично неможливо, коли вони тримаються разом.

Наприкінці заходу всі учасники виховної години взялися за руки стверджуючи незламну аксіому соборності та національного єднання!

Категорія: Новини школи | Переглядів: 273 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar