11:07
Дари осені

З давніх давен люди відзначали свято осені, свято зібраного урожаю . Тому третього жовтня у КЗ «Пришибська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. М.А. Шаламова» відбулася виставка поробок та експозицій «Дари осені». Цього року школярі неабияк вразили своєю фантазією та винахідливістю. Підготовку почали заздалегідь. Після уроків, напередодні, вчителі та діти, мов у великому дружньому вулику ,взялися до роботи. Чого тільки не було у класах школи : заготовки із деревини, овочі, фрукти, листочки дерев та кущів, різноманітні осінні квіти, і навіть шоколадний пиріг, який став заготовкою у майбутній чарівній композиції. Не дарма кажуть, що спільна мета та результат єднають людей. В очах дітей – радість та зацікавленість, щоб вранці бути готовим гідно презентувати свою роботу.

А наступного дня, школа перетворилася на чарівну осінню казку . Під осінніми листочками поховалися маленькі їжачки, зроблені із соняшника , а у барвах осінніх квітів поселилася фея. Гарбузи перетворилися на домівки тварин і навіть соковиті яблука стали казковими тваринами.

Не можна не відзначити роботи представлені школярами початкових класів. Вони настільки вразили своєю пишністю та незвичайністю, що журі не змогло визначитися з першим місцем, адже всі його заслуговують.

Та на цьому свято осені не закінчилося. Діти навіть не очікували, що принесені ними гарбузи, як у казці , згодом перетворяться на смачнющу кашу, яку приготувала кухар нашої їдальні. Такі частування дуже подобаються дітям нашої школи, вони зближають, викликають у дітей гарний настрій та налаштовують на позитивну атмосферу.

«Дари осені» - гарна нагода для згуртованості, спільної праці . Це можливість проявити свою особистість, свій талант та вміння, отримати естетичну насолоду. Свято осені у Пришибській школі – це день, коли кожен хоча б на декілька годин зміг поринути в казку.

 

Категорія: Новини школи | Переглядів: 471 | Додав: pryshybschool1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar